Osobní pomoc

O lidech, kterým se dlouhodobě nedaří zhubnout, se říká, že nemají dostatek vůle a odhodlání. Na svých seminářích a konzultacích jsem měla možnost seznámit se se stovkami žen, kterým se opakovaně nedařilo hubnout. Bez výjimky to byly ženy odhodlané udělat cokoliv, aby příště uspěly, jejich vůle byla obrovská. Často to byly ženy, které k sobě byly velmi přísné. Ženy, které měly náruče lásky a pochopení pro všechny, kromě sebe. Ženy, které věřily, že pokud se mají cítit dobře, bude je to stát spoustu dřiny a odříkání.

Byly to ženy, které samy pro sebe vytvořily  krutý vnitřní svět, ve kterém každý den žily. Měla jsem pro ně pochopení, protože dřív jsem v takovém světě sama žila. A přiznám se, že se do něj ještě někdy na chvíli vracím. Dnes už ale vím, že je z něj cesta ven, a tato cesta je pro mě jednodušší a jednodušší a já si ji teď dokonce užívám.

Ve svém krutém světě se někdy přejídám. Jsem někdo, komu se říká „emoční jedlík“. Zajídám smutek i radost, jím, když jsem unavená. Jím, když jsem ve stresu. Jídlo mě zklidňuje. Nevím, kde u mě tato vazba na jídlo vznikla. Vím jen, že je tu se mnou odjakživa a že se podle ní už nechci řídit, protože mi ubližuje. Rozhodnutí nedělat to, co mi ubližuje, považuji za projev sebelásky, ať už se jedná o jakoukoliv oblast života. Byl to první krok na mé cestě ke spokojenému bytí. Ztráta 15 kilo nadváhy byla jen třešničkou na dortu, kterou mé rozhodnutí přineslo.

Nejsem dokonalá a nikdy nebudu. Jsem za to vděčná. Jsem vděčná, za každé dno, na kterém jsem se ocitla a ze kterého jsem našla cestu zpět. Věřím tomu, že cestu zpět jsem nenašla jen pro sebe, ale díky svým životním zkušenostem ji pomáhám objevit i jiným. Byla jsem obdařena schopností empatie, díky které vám mohu pomoci pochopit to, co zažíváte z pohledu, který neznáte. Společně tak můžeme odhalit bloky, které vám brání ve spokojenosti a hubnutí.

 

Konzultace probíhá formou osobního setkání (Praha) nebo telefonního rozhovoru.

1/2 hod ……..800 Kč

1 hod ………1 500 Kč

Pro rezervaci termínu mne prosím kontaktujte na e-mailu pavlahlavickova@seznam.cz nebo na FB messengeru m.me/pavla.hlavickova1111